Betaalbaar laminaat Wageningen | Passende kleuren en tinten
Bezoek de 500m² showroom in Ede!

Laminaat Wageningen

Voor de inwoners en studenten van Wageningen is het Laminaatpaleis Ede een bekende naam. Bent u op zoek naar laminaat Wageningen dan is onze showroom natuurlijk ook vlak in de buurt. Binnen 5 minuutjes met de auto of een kwartiertje fietsen bent u er al. Wij hebben een ruim assortiment PVC- en laminaatvloeren. Houd u van verfrissende en warme kleuren en contrasten? Onze stijl is variërend van klassiek tot ultramodern en ook het design en de uitvoering zijn van hoge kwaliteit. U kunt heerlijk op uw gemak bij ons rondkijken en u zult verbaasd staan van onze vaste lage prijzen. Heeft u vragen over onze vloeren, laminaatsoorten of formaten? Onze vriendelijke medewerkers kunnen al uw vragen beantwoorden en u deskundig adviseren.

Heeft u uw keuze bepaalt en gaat u bij ons laminaat kopen? Dan kunnen we het leggen en het vervoer van uw laminaatvloer gemakkelijk en goedkoop voor u regelen. Uw nieuwe laminaat word dan snel bezorgd en kundig voor u gelegd, op de dag en het tijdstip dat u het beste uitkomt. Bent u benieuwd naar onze nieuwste collectie laminaat Wageningen en onze speciale aanbiedingen? Kom dan snel naar het Laminaatpaleis.

Gratis advies op maat
Deskundig personeel aanwezig
De beste vloerenleggers
Bezoek onze showroom

Betaalbaar laminaat Wageningen

Wij maken deze slogan waar in het Laminaatpaleis en dat mag u persoonlijk komen ondervinden. Kwaliteit en betaalbaarheid is onze koers en die voeren wij al jaren. Op al onze laminaten krijgt u van ons bovendien minimaal 10 jaar garantie. Zelfs op de allergoedkoopste aanbiedingen laminaat Wageningen krijgt u deze garantie, schriftelijk en tegelijk met uw aankoopbon. Over onze verschillende soorten en structuren laminaat hebben we al veel gezegd, zien is in dit geval geloven. Bij het Laminaatpaleis Ede, vinden we uw smaak belangrijk. Een laminaatvloer koopt u toch voor jarenlang woonplezier? Dan moet die ook echt persoonlijk bij u passen. Daarom hebben we in het Laminaatpaleis alle kleuren, tinten en nuances op voorraad. U kunt deze allemaal persoonlijk bij ons komen bekijken.

Wilt u laminaat kopen en kleuradvies over uw laminaat? Ook dat geven we u graag.

Bezoek onze showroom

Lorentzstraat 3A, 6716 AD EDE

Laminaat in passende kleuren en tinten

Doordat er zoveel keuze is in laminaat zult u uw persoonlijke smaak altijd in onze showroom vinden, vaak zelfs meerdere opties. De meubels in uw kantoor of woning spelen natuurlijk een rol bij uw keuze. Combineren de laminaattegels goed met uw meubels en bent u daar 100 % zeker van? Prima, dan bent u alvast geslaagd. Toch is onze ervaring dat mensen soms gaan twijfelen door de variatie van ons assortiment laminaat. Past de kleur nu wel of toch niet en welke structuur is nu het leukste? Bovendien kunnen ook de raambekleding en de lichtval in uw ruimtes kunnen het effect van een vloer beïnvloeden. Hiervoor hebben wij een goede en duidelijke oplossing. Bij het Laminaatpaleis Ede kunt u alvast een stukje laminaat mee naar huis nemen. Met deze gratis proefplankjes kunt u perfect testen of de vloer inderdaad perfect past in uw interieur. Zo bent u altijd zeker van uw aankoop.

Bent u ook benieuwd welk laminaat perfect past bij de meubels, gordijnen en bouwstijl van uw woning?

Dan begroeten we u graag in onze laminaatshowroom te Ede.

Gratis advies op maat
Deskundig personeel aanwezig
De beste vloerenleggers
Bezoek onze showroom

Laminaat leggen voor vaste lage tarieven

Voor het leggen van laminaatvloeren kunt u altijd een beroep op ons doen. Door onze jarenlange ervaring en grote klantenkring in de regio Ede en Wageningen hebben we goede contacten opgedaan. Wij krijgen hierdoor een aantrekkelijke korting bij het leggen van laminaatvloeren. Deze kortingen geven wij graag door aan onze klanten. Koopt u uw laminaat bij het Laminaatpaleis in Ede en heeft u nog niemand om de vloer voor u te leggen? Geen nood, want onze vaste vloerenleggers helpen u graag. Bij het afrekenen kunnen we daar gelijk een afspraak voor maken. Ook voor het leggen van PVC vloeren en laminaat hout of tegel laminaat hebben we vaste lage prijsafspraken kunnen maken. Het leggen van laminaat is een vak en daarom werken wij uitsluitend met uiterst deskundige vakmensen. Betaalbaarheid en kwaliteit is ook bij het leggen gegarandeerd.

OFFERTE NODIG?
Kom langs in onze showroom!

0318 – 307850

Verschillende leg systemen laminaat

De ene laminaatsoort is de andere niet. Er bestaan namelijk verschillende formaten, structuren en systemen van laminaat. Dit is natuurlijk voor de methode van het leggen van de laminaatvloer belangrijk maar zeker ook voor het effect. Een smal formaat planken geeft bijvoorbeeld een ruimtelijk effect in een kleine ruimte. Hierdoor lijkt de kamer waarin het laminaat gelegd is groter. Bovendien kan er ook op verschillende manieren geplaatst worden, bijvoorbeeld recht, haaks of diagonaal richting de hoeken.

De bij ons verkochte formaten in laminaat zijn trouwens breed, XXL, normaal en tegels. Wilt u graag meer weten over de verschillen methodes van laminaat leggen? Ook hierover informeren wij u graag in onze gezellige showroom. U kunt bij het Laminaatpaleis Ede dan ook altijd binnenwippen.

Wij helpen u graag!

Ontvang persoonlijk advies
Wij helpen u graag met uw bestelling

Laminaatpaleis showroom
Laminaatpaleis showroom
Laminaatpaleis showroom
Laminaatpaleis showroom

Showroom

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
Wij zijn bereikbaar van di t/m do 10:00 tot 18:00 uur, vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur en za van 09:00 tot 17:00.

Plan showroom bezoek in