Laminaat laten bezorgen

Het is eindelijk zover, u heeft uw droom vloer gevonden en wilt dit zo spoedig mogelijk bij u thuis hebben. Maar hoe moet u dit aanpakken? Laminaatpaleis begrijpt dat niet iedereen hun laminaat kan laten vervoeren naar de desgewenste plek en hebben daarom hier een oplossing voor.

Vervoeren

Het vervoeren van laminaat is voor veel klanten een obstakel. Niet iedereen heeft genoeg ruimte in de auto en sommige beschikken niet over een auto. Dit kan erg frustrerend zijn wanneer u altijd heeft gespendeerd in het zoeken van uw droom vloer. Laminaatpaleis biedt daarom de optie om door ons eigen bezorgafdeling uw laminaat snel en voordelig te laten bezorgen op de door uw gekozen locatie.

Bezorgdiensten van Laminaatpaleis

Bij Laminaatpaleis kunt u voordelig en snel uw vloer laten bezorgen. Zodra u weet welke vloer u wilt en hoeveel u hiervan nodig heeft, kunt u een afspraak inplannen met ons bezorgafdeling. Onze medewerkers die uw vloer bezorgen gaan ten allen tijde zorgvuldig om met uw laminaat. Samen met de bezorgafdeling spreekt u af welke dag en tijdsblok het voor u het best uitkomt dat ze medewerkers langskomen om uw laminaat te bezorgen. Onze medewerkers zullen uw laminaat zorgvuldig naar binnen dragen en u nog een korte toelichting geven over uw gekozen laminaat.

Laminaatpaleis bezorgd door heel Nederland! Naast het bezorgen van uw laminaat kunt u er ook voor kiezen om uw laminaat direct professioneel te laten leggen. Zo bent u gegarandeerd dat uw nieuwe vloer er prachtig bij ligt. Heeft u spoed bij het leveren van uw vloer? Geef dit dan aan bij de bezorgdienst. Zij zullen dan samen met u tot een passende oplossing komen.

Onze medewerkers gaan altijd zorgvuldig en keurig om met uw laminaat bij levering. Wij vragen u toch wel altijd om de bestelling bij aflevering zelf nog even te controleren op ontbrekende onderdelen of eventuele schade. Wanneer u de bon heeft ondertekend na levering, gaat u akkoord dat er geen schade of ontbrekende onderdelen zijn bij levering. Heeft u wel schade kunnen vinden of ontbreken er onderdelen? Neem dan direct contact met ons op of geef aan de medewerker aan om hier een aantekening van te maken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om het met u op te lossen.

Zelf je vloeren afhalen? dat kan.

Wilt u uw vloer toch liever zelf ophalen? Dat is ook mogelijk! U kunt uw vloer ophalen in onze showroom tijdens de openingstijden.

Routebeschrijving
Plan showroom bezoek in