Experts in vloeren
Vakkundige montage
Persoonlijk advies
Vakkundige installatie
Alleen A-merken

Click of plak

Merk

Kleur

Toon meer

Lengte

Breedte

Dikte

Click of plak

Merk

Kleur

Toon meer

Lengte

Breedte

Dikte

Hoewel PVC-vloeren van kunststof zijn gemaakt, is dit materiaal vanwege zijn veelzijdigheid in patronen en motieven amper te onderscheiden van echt hout of beton. PVC vloeren zijn daarnaast ook beschikbaar in passende stroken en tegels.

Op deze manier kunt u met PVC-vloeren tegen een redelijke prijs een beton- of houtlook creëren. Daarnaast kunnen PVC-vloeren ook bijpassende stroken en tegels gebruiken. Met behulp van PVC-stroken kunt u eenvoudig houten planken namaken; met PVC-tegels kunt u thuis prachtige vierkante tegel patroon creëren. Bij Laminaatpaleis hebben wij diverse kleuren, patronen en legmethodes voor PVC vloeren beschikbaar, waardoor er wel altijd een stijl is die bij uw persoonlijke wensen past.

Denkt u al een tijdje om een betonnen vloer te nemen vanwege de mooie industriële en moderne uitstraling? Maar twijfelt u omdat de buren last kunnen krijgen van het geluid als er bijvoorbeeld met hakken over gelopen wordt? Dan adviseren wij u een PVC vloer met betonlook aan! Zo heeft u de uitstraling en look van een betonnen vloer, maar de voordelen van een PVC vloer. PVC vloeren met betonlook zorgen ervoor dat het eluid enorm minder is, vanwege het kunststof materiaal, waar teven ook geen ondervloer noodzakelijk is! Bij Laminaatpaleis garanderen wij dat u een PVC vloer in huis krijgt met comfort en stijl!

Naadloze betonlook vloeren

Wat het meest opvalt aan een betonlook vloer is de prachtige naadloze uitstraling. Een naadloze betonlook vloer straalt luxe uit. Het is zeer gemakkelijk schoon te maken en tevens erg duurzaam. De meeste mensen vinden het heerlijk om met blote voeten op een naadloze betonlook vloer te lopen en kinderen kunnen er fijn op spelen. Een naadloze betonlook creëert een eigentijdse, industriële uitstraling.

Een naadloze betonlook laminaatvloer is amper te onderscheiden van een betonlook gietvloer. Het is het meest alternatieve keuze voor een reguliere betonvloer. Als u op zoek bent naar een moderne en milieuvriendelijke naadloze betonlook vloer dan zult u bij Laminaatpaleis zeker een vinden die precies aan uw wensen en verwachtingen voldoet. Laminaatpaleis heeft diverse kleuren naadloze betonlook vloeren, waardoor er wel zeker een is die bij uw wensen en interieurstijl past. Vraag onze experts voor meer informatie!

Betonlook laminaat voordelen

Dankzij de minimalistische look van een betonlook vloer worden moderne interieurs net een beetje strakker en hipper. Een betonlook laminaat kunt u kiezen uit verschillende kleuren, helemaal naar uw eigen wens en stijl. Er zijn verschillende voordelen waardoor mensen kiezen voor een betonlook laminaat in plaats van een echte betonnen vloer.

  • Voordelig: een betonlook laminaatvloer is een stuk goedkoper dan een echte betonvloer
  • Warm en knus: het voelt een stuk warmer en aangenamer aan
  • Makkelijk schoon te houden
  • Duurzaam: gaat zeer lang mee, vaak tot wel 25 jaar!
  • In een handomdraai plaatsen én onderhouden
  • Minder geluidsoverlast (wel eens gehoord hoe het klinkt als mensen met hakken over een betonnen vloer lopen?)
  • Slijtvast en krasbestendig

Nadelen laminaat met een betonlook

Laminaatvloer met een betonlook heeft gelukkig niet zoveel nadelen. Hieronder hebben een kleine opsomming van de nadelen.

  • Bij beschadiging is het niet makkelijk te repareren
  • Slecht omgaan met betonlook laminaat kan voor bobbels zorgen (niet mooi!)
  • Ondervloer erg belangrijk – anders heeft u ook last van geluid!