Experts in vloeren
Vakkundige montage
Persoonlijk advies
Vakkundige installatie
Alleen A-merken

Gratis een vrijblijvende offerte aanvragen voor legservice bij Laminaatpaleis.

Gratis offerte aanvragen ›

Legservice van LaminaatPaleis

Heeft u laminaat gekocht en wilt u het liever vandaag dan morgen laten leggen? Onze laminaat experts staan al voor u klaar. Denkt u nog na welke kleur laminaat of parket het beste bij uw interieur past? Neemt u rustig de tijd, want de legservice van het Laminaat Paleis is altijd voor u beschikbaar. Voor vakkundig laminaat leggen en parket leggen bent u bij ons altijd welkom.

Bezorgen en laminaat leggen in 1 dag

U kunt bij uw aankoop in het Laminaatpaleis gelijk doorgeven dat u uw laminaat vakkundig wilt laten leggen. Wij bezorgen en leggen uw laminaat dan in één moeite door. U spreekt met onze experts de juiste dag af en wij komen dan stipt bij u aan huis of kantoor. Door onze jarenlange ervaring in de praktijk, leggen we u vloeren altijd deskundig en bovendien vlot. Inclusief ondervloer, plinten en lijstwerk, want ook bij de afwerking van laminaatvloeren is onze kwaliteit gegarandeerd.

Compleet leggen van alle laminaten

Goed, snel en niet duur dat is de legservice van het Laminaatpaleis. Ook voor parket leggen, tegelverband leggen of volledige traprenovatie kunt u bij onze experts terecht. Wij houden van mooie vloeren en leggen uw vloer altijd vakkundig en compleet. Dus inclusief ondergrond en plinten. Voor visgraat leggen hebben we gespecialiseerde vakmensen en onze legpatronen voor tegelverband leggen zijn decoratief en efficiënt.

Parket leggen met garantie

Door onze jarenlange ervaring staan wij garant voor een lange levensduur van uw kostbare nieuwe vloer. U krijgt onze garantie uiteraard zwart op wit. Voor het naadloos visgraat leggen en alle andere laminaat- en parketvloeren leggen zijn we al jaren toonaangevend. Wilt u gelijk bij aankoop een afspraak maken? Wij bezorgen en leggen laminaat en parket in geheel Nederland. Wilt u een offerte voor traprenovatie of een prijsopgave voor laminaat leggen? Wij hebben de vakmensen in huis.

Direct een gratis vrijblijvende offerte aanvragen?

Het beste advies op maat Vloeren van topmerken & topkwaliteit 20 jaar garantie +10.000 m2 voorraad
Gratis offerte aanvragen ›