Experts in vloeren
Vakkundige montage
Persoonlijk advies
Vakkundige installatie
Alleen A-merken
Laminaat Apeldoorn - Grote voorraad en mooie aanbiedingen
Bezoek de 500m² showroom in Ede!

Laminaat Apeldoorn

Woont u in Apeldoorn en bent u op zoek naar mooi en betaalbaar laminaat? Gaat u daarbij voor een ruime keuze en een goede kwaliteit in laminaatvloeren? Dan zijn we het helemaal met elkaar eens. We zijn ook nog eens vlak bij elkaar in de buurt, want op nog geen 40 minuten rijden vanuit Apeldoorn, vindt u in Ede het bekende Laminaat Paleis. Houdt u ervan om in alle rust uw aankopen te doen? In onze showroom kunt u gewoon op uw gemak rondkijken en uzelf aangenaam laten verrassen. U vindt in ons Laminaat Paleis namelijk een zeer ruime keuze in laminaat Apeldoorn voor bijzonder aantrekkelijke prijzen. Bezoekers uit Apeldoorn weten de weg naar onze laminaat showroom dan ook al jaren prima te vinden en maken er een gezellig en voordelig dagje van.

Bezoek onze showroom

Lorentzstraat 3A, 6716 AD EDE

Laminaat kopen overdag of ‘s avonds

Heeft u een drukke baan en wilt u geen tijd verspillen? Door onze grote keuze in kleuren en motieven laminaat, plakplinten, ondervloeren plus accessoires bieden we onze gasten uit Apeldoorn een volledig assortiment. U hoeft dus niet naar meerdere winkels te gaan maar vindt alle benodigdheden voor uw nieuwe laminaatvloer op één plek. Wist u dat we in onze showroom regelmatig aanbiedingen hebben voor onze bezoekers? Hiermee wordt een ochtend of middag bezoek aan het laminaat paleis Ede voor onze bezoekers uit Apeldoorn nog aantrekkelijker.

Komt u liever in de avond langs? Iedere vrijdagavond zijn de deuren Laminaat Paleis voor u open tot 21.00 uur. U hoeft geen afspraak te maken maar mag gewoon binnenlopen. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar en bieden u graag een rondleiding en een heerlijke bakje koffie aan. Wilt u meer weten over laminaat Apeldoorn? We informeren u graag, goed en deskundig.

Ruime keuze laminaat
Deskundig advies
Betaalbaar en modern
De mooiste laminaatvloeren

Ruime keuze laminaat Apeldoorn

Weet u dat het Laminaat Paleis Ede al ruim 30 jaar actief is op het gebied van moderne en trendy laminaat soorten? Onze seizoenscollectie laminaat Apeldoorn is zelfs toonaangevend en wordt door de lage prijs in combinatie met de hoge kwaliteit door zowel particulieren als bedrijven hoog aangeslagen. Dit geldt trouwens ook voor onze ruime keuze in klassiek laminaat Apeldoorn.

Laminaat Paleis Ede staat in de regio Gelderland bekend om zijn goede service en deskundig advies. Heeft u al eerder laminaat bij ons gekocht en bent u al bekend met onze klantvriendelijke instelling? Dan weet u dus dat ons assortiment laminaat Apeldoorn van hoog niveau is en dat onze garantie periode minimaal 10 jaar bedraagt. We vinden het trouwens fijn dat u weer bij ons langskomt. Dit betekent namelijk dat u tevreden bent met onze diensten en dat zien we als compliment.

Deskundig advies en optimale service

Bent u nog niet bekend met het Laminaat Paleis Ede en gaat u nu voor de eerste keer een bezoekje brengen onze showroom? Ook dan bent u uiteraard hartelijk welkom. Als het om laminaatvloeren gaat, kunt u rekenen op onze volledige aandacht en inzet. Dit uiten we door onze vaste en nieuwe klanten altijd een optimale service te bieden.

Zoekt u laminaat hout of tegel laminaat voor de kleinste kamer in uw huis of wilt u in meerdere bedrijfspanden laminaatvloeren laten leggen? Bij het Laminaat Paleis in Ede bent u altijd welkom en wordt u persoonlijk geholpen, ongeacht de grootte van uw aankoop.We doen ons best om u deskundig te adviseren en bieden u bovendien een laagste prijsgarantie.

Ruime keuze laminaat
Deskundig advies
Betaalbaar en modern
De mooiste laminaatvloeren

Betaalbaar en modern laminaat Apeldoorn

Onze visie is het bieden van topkwaliteit laminaat voor betaalbare prijzen. De goede service begint al bij het uitzoeken van uw laminaat Apeldoorn. Door de grote hoeveelheid kleuren, tinten, reliëfs en motieven is het soms moeilijk kiezen. Twijfelt u een beetje tussen licht en klassiek eiken of vraagt u zich af hoe een Belford Oak laminaat zal staan bij uw meubels?
Om u te helpen de juiste keuze voor uw laminaatvloer te maken, hebben we een perfecte oplossing.

U kunt bij het Laminaat Paleis Ede namelijk gewoon uw favoriete kleur laminaat mee naar huis nemen. Door één of meerdere proefplankjes laminaat mee naar huis te nemen kunt u op uw gemak thuis precies kijken welke kleur het beste bij uw woninginrichting past. Zodoende weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Wilt u iets meer weten over het uitzoeken van het juiste laminaat Apeldoorn?

De laatste trends laminaat Apeldoorn

Over waar u op moet letten bij het selecteren van laminaat kunnen we veel vertellen. Dit doen we trouwens ook graag. Ons bedrijf bestaat al langer dan 30 jaar en we hebben zowel de inkoop als de verkoop van laminaat in eigen beheer. Hierdoor zijn we perfect op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van laminaat en lifestyle. Wist u dat we regelmatig vakbeurzen bezoeken op zoek naar de mooiste decoratieve laminaat soorten van hoge kwaliteit?

We hebben in de regio Apeldoorn de nieuwste laminaatvloeren vaak als eerste in onze showroom.Doordat we jarenlange en goede contacten hebben met leveranciers van laminaat in binnen- en buitenland krijgen we trouwens ook aanzienlijke kortingen. Deze kortingen geven we gewoon door aan onze klanten. Niet voor niets staan we in de regio Apeldoorn al jaren bekend om onze goedkope en mooie laminaatvloeren. Wilt u hier meer over weten en bekijkt u graag alles met uw eigen ogen?

OFFERTE NODIG?
Kom langs in onze showroom!

0318 – 307850

Ontdek de mooiste laminaatvloeren zelf

Laminaat kopen? U bent welkom in onze showroom. Op nog geen 40 km afstand van Apeldoorn vindt u een ruime, veelzijdige en aantrekkelijke collectie laminaat in verschillende formaten. Zo kunt u bij onze laminaat showroom kiezen uit gewoon, XXL, tegel of breed laminaat. Uiteraard hebben we ook deze formaten gewoon op voorraad in het Laminaat Paleis Ede.Voor de prijs hoeft u het trouwens niet te laten.

Weet u wat? Komt u maar gewoon langs, ontdek de mooiste laminaatvloeren in onze showroom en stel al uw vragen persoonlijk. Onze vriendelijke laminaat experts staan voor u klaar en kunnen al uw vragen deskundig beantwoorden. We schenken ook een lekker bakje koffie en nemen daarbij rustig de tijd voor u. U kunt al uw wensen en voorkeuren bespreken. Bij het Laminaat Paleis in Ede bent u vanuit Apeldoorn gewoon van harte welkom.

Wij helpen u graag!

Ontvang persoonlijk advies
Wij helpen u graag met uw bestelling

Laminaatpaleis showroom
Laminaatpaleis showroom
Laminaatpaleis showroom
Laminaatpaleis showroom

Showroom

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
Wij zijn bereikbaar van di t/m do 10:00 tot 18:00 uur, vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur en za van 09:00 tot 17:00.