Experts in vloeren
Vakkundige montage
Persoonlijk advies
Vakkundige installatie
Alleen A-merken

In principe kunnen we parketvloeren in 3 soorten verdelen:

1. Lamel Parket bestaat uit 3 lagen: bovenlaag van eikenhout, middenlaag van verschillende soorten hout en onderlaag als bescherming. De bovenlaag is gelijmd op meubelplaat.

2. Massief Parket bestaat niet uit lagen, maar is één stuk hout. Dit kunnen verschillende soorten houten zijn zoals bijvoorbeeld beuken of eiken.

3. Tapis Parket is het meest traditionele parket. Tapis is een Frans woord wat tapijt betekent. Tapis Parket wordt op een traditionele manier gelegd: zonder messing- en- groefverbinding. Het kan in ieder gewenst vorm gelegd worden, denk aan Hongaarse punt of visgraat vorm.

Bezoek onze showroom

Lorentzstraat 3A, 6716 AD EDE

Parketvloeren dient u dagelijks bij te houden tegen stof en vuil. Dit kan eenvoudig met een stofdoek of met stofzuiger met een speciale parketborstel. Daarnaast raden wij aan om goede deurmatten bij alle buitendeuren neer te leggen, zo voorkom u namelijk dat de vloer beschadigt raakt tegen zand, steentjes en vuil.

Deskundig advies
Trefzekere vloeren
Betaalbare prijzen
Laminaat kampioen

Als het gaat om het plaatsen van parketvloeren, is het sterk aan te raden om het werk te laten doen door professionele vloerenleggers. Het leggen van afzonderlijke houtblokken kan voor niet-professionals een behoorlijke tijdrovende klus zijn. Laminaatpaleis behoort tot de zeer gewaardeerde parketvloer specialisten in Nederland. Wij zijn altijd bereid om onze klanten te voorzien van professioneel advies over parketvloeren en de beste service voor het leggen en afwerken van parketvloeren. Neem contact met ons op voor offertes of bezoek onze vloeren showroom en ontdek de prachtige wereld van parketvloeren.