Experts in vloeren
Vakkundige montage
Persoonlijk advies
Vakkundige installatie
Alleen A-merken

Een stijlvolle parketvloer kopen

Ontdek de stijlvolle en warme sfeer van parket vloeren met ons ruimte assortiment. Binnen ons assortiment vindt u van alles, van de klassieke look van visgraat parket tot de robuuste charme van een massieve houten vloer. Met een ruimte collectie aan houten vloeren bieden wij u de mogelijkheid om de perfecte parketvloer te vinden, uiteraard met advies op maat door onze specialisten.

De visgraat vloer, met zijn kenmerkende visgraat patroon, blijft een populaire keuze voor diegenen die een klassieke sfeer willen toevoegen aan hun interieur. Deze vloer zullen we de komende jaren nog veel voorbij zien komen De massief houten vloer, bekend om zijn duurzaamheid en natuurlijke uitstraling, biedt een tijdloze basis voor elk type interieur. Uiteraard zijn er allerlei kleuren en soorten te vinden, zodat het mooi aansluit op je wensen. Onze collectie heeft verschillende soorten vloeren, waaronder pvc vloeren, die niet alleen praktisch zijn maar ook een veelzijdige optie zijn voor elke woonruimte. Je wilt immers ook dat je vloer functioneel is!

Een ruim assortiment parket vloeren

Elke nieuwe parketvloer in ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd om te zorgen voor kwaliteit en schoonheid. Dit zorgt ervoor dat wij keer op keer tevreden klanten hebben. Van houten planken met een massieve toplaag tot vloeren die beter geschikt zijn in combinatie vloerverwarming. De V groef in sommige van onze parket opties versterkt de indruk van een echte houten vloer, ook hierbij zijn er genoeg mogelijkheden. Daarnaast zorgen de ruime keuzemogelijkheden binnen de verschillende parketvloeren ervoor dat er voor elk wat wils is.

Parket vloeren inclusief leggen

Of u nu besluit om zelf uw parketvloer te leggen of de het liever over laat onze professionals, bij een parketvloer kopen bij ons bent u verzekerd van topkwaliteit. Met ons advies vindt u gemakkelijk het type vloer dat niet alleen goed past bij uw wensen, maar ook aan uw praktische behoeften. Laat ons u helpen bij het kiezen van de perfecte parketvloer zodat je weer jaren kunt genieten van je woing!

In principe kunnen we parketvloeren in 3 soorten verdelen:

1. Lamel Parket bestaat uit 3 lagen: bovenlaag van eikenhout, middenlaag van verschillende soorten hout en onderlaag als bescherming. De bovenlaag is gelijmd op meubelplaat.

2. Massief Parket bestaat niet uit lagen, maar is één stuk hout. Dit kunnen verschillende soorten houten zijn zoals bijvoorbeeld beuken of eiken.

3. Tapis Parket is het meest traditionele parket. Tapis is een Frans woord wat tapijt betekent. Tapis Parket wordt op een traditionele manier gelegd: zonder messing- en- groefverbinding. Het kan in ieder gewenst vorm gelegd worden, denk aan Hongaarse punt of visgraat vorm.

Bezoek onze showroom

Lorentzstraat 3A, 6716 AD EDE

Parketvloeren dient u dagelijks bij te houden tegen stof en vuil. Dit kan eenvoudig met een stofdoek of met stofzuiger met een speciale parketborstel. Daarnaast raden wij aan om goede deurmatten bij alle buitendeuren neer te leggen, zo voorkom u namelijk dat de vloer beschadigt raakt tegen zand, steentjes en vuil.

Deskundig advies
Trefzekere vloeren
Betaalbare prijzen
Laminaat kampioen

Als het gaat om het plaatsen van parketvloeren, is het sterk aan te raden om het werk te laten doen door professionele vloerenleggers. Het leggen van afzonderlijke houtblokken kan voor niet-professionals een behoorlijke tijdrovende klus zijn. Laminaatpaleis behoort tot de zeer gewaardeerde parketvloer specialisten in Nederland. Wij zijn altijd bereid om onze klanten te voorzien van professioneel advies over parketvloeren en de beste service voor het leggen en afwerken van parketvloeren. Neem contact met ons op voor offertes of bezoek onze vloeren showroom en ontdek de prachtige wereld van parketvloeren.