Reviews

Bekijk hier reviews van onze klanten bij Laminaat Paleis en bekijk ingezonden foto’s van tevreden klanten.


Mooie zaak en naam past er zeker bij. Het is een Laminaatpaleis. Alles zo netjes overzichtelijk gezet. Wij twijfelden tussen 2 vloeren, we mochten 2 planken meenemen naar huis om te kijken hoe het staat. Vervolgens terug gegaan en mooie prijs meegekregen op een complete vloer. Ondervloer, plinten en laminaat! Het is gratis bezorgd. Wij zijn jullie dankbaar.


Mijn moeder heeft al 20 jaar zelfde vloer. Woonkamer is niet zo groot en donkere kleuren laten woonkamer best klein lijken. Op advies van laminaatpaleis hebben we een nieuwe vloer uitgekozen, meer licht. Hierdoor lijkt haar woning opeens veel groter. Vloer is ook echt mooi, leggen was heel simpel door V groef. In een middagje zelf gedaan.


Ik heb hier tegellaminaat gekocht voor mijn pizzeria. Personeel is vriendelijk en denkt graag met je mee. Echte ondernemers met hart en ziel. Omdat ik goed geholpen ben, heb ik ook familieleden en vrienden hierheen verwezen. Iedereen is goed geholpen. Top zaak!


Wij waren onderweg naar de Gamma en wisten niet dat hier om de hoek een laminaat winkel was. Wij komen zelf ook uit Ede. Naar binnen gelopen en hebben rustig alles bekeken. Toen wij weg wilden gaan, kwam er netjes een medewerker ons vragen of hij ons kon helpen. Toen hebben wij een aantal vragen gesteld en onze wensen verteld. Al heel snel kregen wij door dat ze niet gewone laminaat verkopen die je overal kan krijgen maar A merk laminaat met 20 jaar garantie en ook is er behoorlijk kwaliteit verschil. Je betaald wel een paar euro meer per vierkante meter, maar dan hoef je niet ieder 5 jaar nieuwe vloer te nemen. Ook werd ons geadviseerd door onze situatie, extra geluid dempende ondervloer te nemen. Wij lieten alle informatie bezinken en kwamen 2 weken later terug. Het is alweer 1 maand geleden dat we onze vloer hier gekocht hebben. Wij hebben echt een goede keuze gemaakt. Daarom wil ik jullie van harte bedanken. Ga zo door en succes met jullie bedrijf.


Wij hebben voor onze nagelstudio hier XXL laminaat gekocht. Ze hebben ook netjes bezorgd en laminaat gelegd. Super bedankt voor jullie service. Cynthia en Simone.


Wij zochten naar PVC en liepen toevallig langs. Achterin in de zaak zagen we allerlei kleuren PVC. Dezelfde dag nog gekocht en meegenomen. Top service. Bedankt heren!

kom even langs

U bent altijd welkom
voor gratis advies

of voor een kopje koffie

Altijd de beste deals

Bekijk alle aanbiedingen

Laminaat Paleis

Bezoekadres
Lorentzstraat 3A
6716 AD EDE

T 0318-307850

E info@laminaatpaleis.nl

GRATIS ADVIES OP MAAT

Heeft u een vraag over een van onze producten? Dan kunt u contact met ons opnemen door ons formulier in te vullen of te bellen naar: 0318-307850. Bij Laminaat Paleis hebben we altijd de beste deals!

laminaatvloer
laminaat kopen laminaatpaleis.nl
slaapkamer laminaat
Reviews
5 (100%) 4 vote[s]