PVC vloer Nijmegen

Welke vloersoort kies je voor jouw paleis in Nijmegen? Overweeg je een pvc vloer, ontdek dan het Royale All-In-Aanbod van Laminaatpaleis. Hierin hebben wij namelijk naast het laminaat een groots assortiment pvc vloeren van uitsluitend A-merken opgenomen. We helpen je graag kiezen, met gratis stalen of persoonlijk advies in onze showroom in Ede. De koffie en thee staan klaar. Tijdens het gezellige gesprek bedenkt je adviseur al een aantal vloeren om je te laten zien. Of: verken ons aanbod online, vraag gratis stalen aan en vind de perfecte pvc vloer. Beide wegen leiden naar een offerte op maat, inclusief het vakkundig leggen van de pvc vloer in Nijmegen door ons eigen montageteam. Laat je adviseren in onze royale showroom of vraag online je persoonlijke offerte aan.

All-In: pvc vloer inclusief leggen in Nijmegen

Het Royale aanbod van Laminaatpaleis is 100% All-In. Voor één scherpe prijs heb je een pvc vloer die jouw paleis in Nijmegen jarenlang trouwe dienst zal bewijzen. De duurzaamheid is te danken aan de kwaliteit van de A-merken die we voeren, maar zeker ook aan de vakkundigheid waarmee onze mensen het bij je thuis installeren. Van het egaliseren of plaatsen van de ondervloer tot en met het afwerken met plinten; alles wat komt kijken bij het leggen van pvc is inbegrepen.

 

Kies je click- of plak-pvc? 

Heb je eenmaal besloten om een pvc vloer uit te zoeken, sta je alweer voor de volgende keuze: neem je ‘Click’ of ‘Plak’? Het ligt eraan wat jij het belangrijkst vindt. Hierbij een aantal handvatten die je helpen om de keuze te maken.

 

  • Strak resultaat: Plak! In onze ervaring, en die hebben we zeker bij Laminaatpaleis, is met plak-pvc het strakste resultaat te behalen. 
  • Makkelijk te leggen: Click! Aan de andere kant is click-pvc gemakkelijker zelf te leggen. Plak-pvc leggen vraagt wat meer ervaring en aandacht. Daarom is het leggen ervan bij de All-In-prijs inbegrepen!
  • Geen ondervloer nodig: Plak! We plakken de vloer, na het egaliseren en primeren, rechtstreeks op het oppervlak.
  • Speciale ondervloer kiezen: Klik! Voor klikbare planken en tegels van pvc zijn verschillende speciale ondervloeren verkrijgbaar, bijvoorbeeld geluiddempend of vochtwerend.

NB: We hebben een breed assortiment watervaste plak-pvc vloeren, die we bij jou in Nijmegen in bijvoorbeeld de badkamer en keuken kunnen leggen. Ook zijn er geluiddempende plak-oplossingen voor appartementen.

 

Hoe woon je in Nijmegen?

Je woonsituatie is een goed uitgangspunt voor de keuze van een nieuwe vloer. Woon je bijvoorbeeld in een appartement met onderburen, dan moet je nieuwe vloer in ieder geval geluiddempend zijn. Heb je een druk huishouden waar gezinsleden, huisdieren en gasten dagelijks in en uit lopen, dan moet de vloer slijtvast en duurzaam zijn. Bij Laminaatpaleis houden we rekening met jouw situatie. Zodra wij je wensen en behoeften kennen, hoef je alleen nog maar de mooiste vloer te kiezen!

 

Gratis stalen en persoonlijk advies

Heb je nog geen idee welke vloer het beste bij jouw ruimte en stijl past? Geen zorgen! Wij sturen je graag gratis kleurstalen, zodat je de verschillende opties in je eigen omgeving kunt vergelijken. En als je behoefte hebt aan persoonlijk advies, ben je van harte welkom in onze showroom in Ede. Je bent hier zo vanuit Nijmegen om onze pvc vloeren en laminaat te ervaren. Onze adviseur begeleidt je in de keuze voor de beste vloer voor jouw paleis in Nijmegen.

 

Pvc vloer in Nijmegen: maak je vloerdromen waar

Droom je van een mooie houtlook rechte plank of visgraat? Of is een natuurstenen of betonnen tegel meer jouw stijl? Met de Royale All-In-Aanbiedingen van Laminaatpaleis maak je jouw vloerdromen waar. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan of maak een afspraak in onze showroom!

Wij helpen u graag!

Ontvang persoonlijk advies
Wij helpen u graag met uw bestelling

Laminaatpaleis showroom
Laminaatpaleis showroom
Laminaatpaleis showroom
Laminaatpaleis showroom

Showroom

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
Wij zijn bereikbaar van di t/m do 10:00 tot 18:00 uur, vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur en za van 09:00 tot 17:00.

Plan showroom bezoek in