Laminaat ondervloeren

Geef uw woning sfeer en uitstraling met een mooie laminaatvloer. Bij Laminaat Paleis hebben we een breed aanbod aan ondervloeren. Kom langs in onze showroom voor deskundig advies.

Alle 4 resultaten

GRATIS ADVIES OP MAAT

Heeft u een vraag over een van onze producten? Dan kunt u contact met ons opnemen door ons formulier in te vullen of te bellen naar: 0318-307850. Bij Laminaat Paleis hebben we altijd de beste deals!

laminaatvloer
laminaat kopen laminaatpaleis.nl
slaapkamer laminaat

Een goede kwaliteit ondervloer is bij het leggen van een laminaatvloer belangrijk. Solide laminaat ondervloeren hebben namelijk een veelzijdige functionaliteit. Een degelijke en hoogwaardige ondervloer is geluiddempend, absorberend en verstevigend. Hierdoor wordt het loopcomfort maar ook de levensduur van uw laminaatvloer aanzienlijk verbeterd. Of u een ondervloer nodig heeft en indien ja, welke ondervloer voor u de beste keuze is, hangt van verschillende factoren af.

Bij het laminaat Paleis in Ede kunt u kiezen uit verschillende soorten ondervloeren van een goede kwaliteit. We verkopen ondervloeren voor verschillende toepassingen zoals vloerverwarming, geluidsabsorptie en egalisatie. Voor het selecteren van de juiste ondervloer is het van belang om te weten waar u uw laminaatvloer gaat leggen. Met andere woorden: wat voor soort ondergrond heeft u? Is uw ondergrond van hout of van beton en is uw ondergrond al van zichzelf egaal? Dan kunt u meestal volstaan met een standaard ondervloer. Deze ondervloeren zorgen voor de juiste balans en geven uw laminaatvloer extra ondersteuning en stevigheid. Hierdoor creëert u een lichte en aangename veerkracht bij uw vloerbedekking.

Is uw ondergrond niet helemaal egaal en vertoont uw ondergrond misschien oneffenheden? Bij gaatjes, scheurtjes of kleine verdikkingen in uw kale vloer kunt u met een goede ondervloer veel doen. Is uw ondergrond echt in een slechte conditie? Dan biedt een dikkere en stevige ondervloer hiervoor de juiste oplossing. Voor de prijs hoeft u het trouwens niet te laten. Want ook hoge kwaliteit ondervloeren zijn bij het Laminaatpaleis voordelig en absoluut betaalbaar.

Bezoek onze showroom

Lorentzstraat 3A, 6716 AD EDE

Wist u trouwens dat ondervloeren een brandvertragende werking hebben? Goede laminaat ondervloeren zijn dus niet alleen praktisch maar ook, door hun brandvertragende werking, nog bijzonder veilig ook. Woont u gehorig en bent u op zoek naar geluid absorberende ondervloeren met het TNO-keurmerk van 10 dB? Ook deze soorten gecertificeerde ondervloeren vindt u in onze veelzijdige collectie laminaat en vloeraccessoires. Wilt u meer informatie over laminaat ondervloeren? Bij het Laminaat Paleis in Ede kunnen we u alles over ondervloeren, de mogelijkheden en de werking vertellen. Dit doen we bovendien gratis en graag, want deskundig advies hoort gewoon bij onze service. U mag ons bellen, een mailtje sturen of gewoon langskomen in onze showroom.

Ondervloer laminaat

Wat is een ondervloer nu eigenlijk precies en waarvoor is een ondervloer nodig? Deze vraag krijgen we bij het Laminaat Paleis in Ede regelmatig te horen. We geven u dan ook graag tekst en uitleg. Door onze ruime ervaring met de verkoop en het leggen van laminaatvloeren kunnen we u ook over ondervloeren alle informatie geven die u nodig heeft. Een ondervloer legt u tussen de ondergrond, dus de kale vloer, en uw laminaat. Ondervloeren zijn gemaakt van kunststof, zachtboard, polyethyleen of zacht MDF.

OFFERTE NODIG?
Kom langs in onze showroom!

0318 – 307850

Het is eigenlijk een soort tussenvloer. Een ondervloer laminaat heeft een zeer sterke absorberende werking en kan worden gebruikt om geluid te dempen. Ondervloeren kunnen worden gebruikt als tussenvloer bij alle verschillende soorten laminaat. Woont u in een bovenhuis, flat of ligt uw woning op de eerste verdieping? Dan is een ondervloer laminaat zeker geen overbodige luxe. Het gebruik van een ondervloer laminaat wordt zelfs aangeraden. Juist voor het beperken van eventuele geluidsoverlast maar ook voor het verlengen van de levensduur van uw laminaatvloer is een ondervloer uitstekend geschikt. Bovendien hoeft u het voor de kosten niet te laten.

Bij het Laminaat Paleis Ede vindt u verschillende typen ondervloer laminaat voor aantrekkelijke prijzen. U heeft daarbij de keuze uit folie of vezelplaat. Dit zijn speciale laminaat ondervloeren die geluid reducerend zijn deze ondervloeren hebben bovendien een sterk egaliserende werking. Heeft u in uw woning vloerverwarming? In ons assortiment laminaat ondervloeren hebben we ook voordelige ondervloeren die speciaal geschikt zijn voor woningen met vloerverwarming.

Deskundig advies
Trefzekere vloeren
Betaalbare prijzen
Laminaat kampioen

Waar is ondervloer goed voor?

Een goede en geschikte laminaat ondervloer is een belangrijk aspect bij het leggen van een laminaatvloer. Door het plaatsen van een ondervloer creëert u een volledig egale ondergrond voor een perfect passende laminaatvloer. Hiermee optimaliseert u de veerkracht en daardoor het loopcomfort van uw vloer. Wilt u op een simpele en voordelige manier uw kostbare laminaatvloer een langere levensduur geven? Met een ondervloer biedt u aan uw mooie laminaatvloer een optimale bescherming en ondersteuning. Hierdoor is een laminaatvloer die voorzien is van een ondervloer veel beter bestand tegen slijtage en druk.

Maar er zijn nog meer voordelen verbonden aan het leggen van een ondervloer. Heeft u bijvoorbeeld een woning met vloerverwarming? Onze ondervloeren met folie of vezelplaat zijn uitstekend geschikt voor woningen voorzien van vloerverwarming. Deze soort ondervloeren zijn bovendien bijzonder veelzijdig. Door het leggen van een degelijke en solide ondervloer onder uw hout laminaat of uw tegel laminaat creëert u tegelijkertijd namelijk ook een echte buffer. Niet alleen legt u een extra beschermende laag tussen uw laminaat en eventuele oneffenheden, ook isoleert u met een goede ondervloer, uw woning tegen geluidsoverlast.

Geluiddempende ondervloer laminaat

Is uw woning of kantoorruimte gehorig? Door het leggen van een ondervloer houdt u rekening met uw buren en doet u tegelijkertijd ook uzelf en uw huisgenoten een flink plezier. Met de sterke geluiddempende werking van een ondervloer beperkt u op een goedkope en afdoende wijze het binnendringen van storende geluiden. Dit is trouwens geen verkooppraatje maar een bewezen feit. Er zijn officiële proeven gedaan door TNO om de geluidswerende werking van laminaat ondervloeren te meten. Dit is vertaald in een wettelijke norm door middel van de zogenoemde 10 dB (Decibel) regel. Dit is ook wel bekend onder de officiële benaming ΔLlin waarde. Heeft u hier nog nooit van gehoord? Dat is helemaal niet erg, want bij het laminaat Paleis volgen we de innovaties en verbeteringen op het gebied van laminaat ondervloeren op de voet.

Het komt er op neer dat vloeren met dit officiële label de geluidsreductie tot aan 10 decibel garanderen. Vindt u dit een prettige gedachte? De geluidwerende laminaat ondervloeren in onze collectie voldoen uiteraard ruimschoots aan deze 10 dB norm. Wist u trouwens dat u een goede ondervloer ook kunt besparen op uw energiekosten? Door de isolerende werking houdt u namelijk in de winter de warmte een stuk langer binnenskamers. Dit is goed voor het milieu en uw portemonnee. Bent u ook een liefhebber van lange en warme zomers? In de zomer blijft een goed geïsoleerde woning heerlijk koel. Had u trouwens nooit gedacht dat er zoveel te vertellen is over ondervloeren? Dat geeft niets hoor, we zijn nooit te oud om iets nieuws te leren. Bij het laminaat Paleis in Ede houden we van laminaat en vertellen u graag alles wat u wilt weten. Vindt u het toch nog moeilijk om de juiste ondervloer te kiezen voor uw persoonlijke situatie? U mag daarvoor altijd een beroep doen op onze vriendelijke medewerkers. Naar aanleiding van uw woonsituatie kunnen zij u precies adviseren welke ondervloer voor uw woning het meest geschikt is.

U mag hiervoor dan ook altijd bij ons langskomen. Bij het Laminaat Paleis in Ede hebben wij een ruime voorraad hoogwaardige ondervloeren. U vindt in onze collectie dus altijd een geschikte en voordelige ondervloer. Bovendien bent u in onze showroom altijd welkom voor een kopje koffie en deskundig advies op maat.

Ondervloeren
4.8 (96.67%) 6 vote[s]