Experts in vloeren
Vakkundige montage
Persoonlijk advies
Vakkundige installatie
Alleen A-merken
Laminaat Rhenen - Laminaat voor ieder budget bij Laminaatpaleis.nl
Bezoek de 500m² showroom in Ede!

Laminaat Rhenen

Bent u toe aan een nieuwe vloerbedekking en houdt u van mooi, betaalbaar en gemakkelijk? Dan is laminaat Rhenen voor u zeker de overweging waard. Het Laminaatpaleis in Ede is namelijk vlak bij u in de buurt en biedt een ruime keuze aan decoratief en kwalitatief hoogstaand laminaat. Heeft u al ervaring met laminaatvloeren of bent u een nieuwkomer? In onze showroom mag u zich helemaal thuis voelen en kunt u rustig en op uw eigen tempo rondwandelen. Wij hebben een bijzonder gevarieerde collectie van zeer betaalbaar laminaat en Pvc-vloeren. Ook mooie afwerkingsmaterialen zoals hoge en lage plinten, sierranden of ondervloeren zijn bij ons voordelig geprijsd. Gaat het bij u echt om laminaat Rhenen en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Dan kunt u binnen een kwartiertje al bij het Laminaatpaleis Ede zijn. Onze experts staan voor u klaar. Wij hebben ruime openingstijden en schenken een lekker bakje koffie.

Bezoek onze showroom
Populaire merken laminaat
Grote voorraad aan laminaat
Scherpe prijzen en kortingen

Laminaat kijken en vergelijken

U kunt zich in onze showroom vrijblijvend oriënteren en als u vragen heeft kunt u die gerust stellen. Want onze vriendelijke medewerkers zijn goed op de hoogte en kunnen u dan ook prima adviseren. Is uw keuze al bepaald en besluit u tot een aankoop van laminaat hout of tegel laminaat? Dan krijgt u van ons minimaal 10 jaar fabrieksgarantie. Wij zijn een bekend adres bij u in de buurt maar hebben ook vaste klanten uit andere delen van Nederland. Dat komt omdat wij, als laminaat experts, uitgaan van de wensen van onze klanten.

Mooi wonen voor een betaalbare prijs is al ruim 30 jaar ons motto.

Wilt u laminaat kopen? Ook op het gebied van laminaat Rhenen hebben wij een naam hoog te houden en dit doen we graag.

Laminaat voor ieder budget

In onze showroom hebben we topmerken laminaat, partijen en bijzondere aanbiedingen. Zodoende is er voor ieders wens en budget een mooie laminaatvloer beschikbaar. Gaat u voor lichte of donkere tinten? We hebben een zeer ruime keuze en u kunt natuurlijk ook kiezen voor highlights in contrasterende tinten. Zijn smalle lange vloerdelen bij u favoriet of zijn juist laminaattegels iets voor u? Ook brede laminaat en XXL planken hebben we op voorraad. Wist u dat u bij het Laminaatpaleis ook proefplankjes mee naar huis mag nemen? Met zo’n gratis proefplankje in een kleur naar uw smaak kunt u dan thuis gemakkelijk het effect zien van mooi laminaat. Zodoende heeft u de zekerheid van een perfecte keuze. Bij het Laminaatpaleis denken we mee met onze klanten en staat de deur altijd voor u open.

Bezoek onze showroom

Lorentzstraat 3A, 6716 AD EDE
Bezoek onze showroom
Populaire merken laminaat
Grote voorraad aan laminaat
Scherpe prijzen en kortingen

Klassiek of eigentijds laminaat?

In het Laminaatpaleis te Ede weten onze medewerkers alles over laminaat. Wilt u gedegen informatie of advies? U kunt uw vragen altijd bij ons kwijt. Onze vriendelijke experts helpen u graag en goed. Ook kunnen ze u in onze showroom meteen laten zien en voelen wat ze bedoelen. Laminaat is levendig en sfeervol qua uitstraling en effect. Gaat u voor chique, klassiek of eigentijds laminaat Rhenen? Onze collectie laminaat en PVC is bijzonder uitgebreid en wordt regelmatig vernieuwd. Hierdoor hebben we altijd de beschikking over de nieuwste prints en modellen op het gebied van laminaatvloeren. Modern wonen begint bij het Laminaatpaleis in Ede.

Wilt u persoonlijk kennismaken met de laatste internationale woontrends? Kom dan gerust vrijblijvend langs. De deur van onze showroom staat altijd voor u open.

Kwaliteit laminaat in de aanbieding

Om het voor onze trouwe klanten nog aantrekkelijker te maken hebben we regelmatig mooie aanbiedingen in onze showroom. Zoekt u misschien een laminaatvloer voor een kleine ruimte? Dan helpen wij elkaar. Want restpartijen tot ongeveer 10 a 15 m² bieden we aan onze bezoekers aan met kortingen tot wel 70 %. Wij hebben namelijk onze ruimte nodig voor nieuwe collecties. U kunt dan bijvoorbeeld in de slaapkamer van uw kinderen of in een werkruimte zeer goedkoop een vloer laten leggen met topmerken laminaat. Deze en andere leuke aanbiedingen komen bij ons Laminaatpaleis in Ede regelmatig voor. Bent u een druk persoon en heeft u overdag weinig tijd? Het Laminaatpaleis is iedere vrijdagavond open tot 21.00 uur.

OFFERTE NODIG?
Kom langs in onze showroom!

0318 – 307850

Laminaat met kliksysteem

Bij het Laminaatpaleis in Ede hebben we een ruim aanbod. Wij verkopen hoge kwaliteit laminaat met een voelbare en goed zichtbare hout- of stenenstructuur. Deze top kwaliteit laminaat is slijtvast, bestand tegen vlekken en kleurecht. Veel van onze laminaatsoorten hebben bovendien een sterk en handig kliksysteem. Met deze gepatenteerde systemen kunt u, als u bijvoorbeeld gaat verhuizen, uw mooie laminaatvloer gewoon los klikken. Uw kostbare vloer kunt u op deze manier dan ook gewoon meenemen. In uw nieuwe woning kan uw vloer dan opnieuw worden gelegd. Zo wordt uw nieuwe woning gelijk ‘eigen’ en bovendien bespaart u flink in de kosten. Wilt u hier meer over weten? U mag altijd een bezoekje brengen aan onze laminaat showroom in Ede.

Wij denken met onze klanten mee en nemen de tijd voor u. In het Laminaatpaleis bieden we service en kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Wij helpen u graag!

Ontvang persoonlijk advies
Wij helpen u graag met uw bestelling

Laminaatpaleis showroom
Laminaatpaleis showroom
Laminaatpaleis showroom
Laminaatpaleis showroom

Showroom

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
Wij zijn bereikbaar van di t/m do 10:00 tot 18:00 uur, vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur en za van 09:00 tot 17:00.