Laminaat Bennekom - Natuurgetrouw en gedetailleerd laminaat
Bezoek de 500m² showroom in Ede!

Laminaat Bennekom

Voor topmerken laminaat Bennekom komt u natuurlijk naar het Laminaatpaleis. Wij zijn dichtbij en u vindt bij onze showroom in Ede een groot assortiment laminaat, PVC en ondervloeren. Ook voor plinten, milieuvriendelijke lijmsoorten en sierranden kunt u altijd bij ons terecht. Goede service en betaalbare kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met laminaat en op onze laminaatvloeren krijgt u minimaal 10 jaar garantie. We bezorgen ook laminaat, in geheel Nederland en voor zeer scherpe tarieven. Dus ook mensen die op de fiets of met het openbaar vervoer onze laminaatwinkel in Ede bezoeken kunnen we optimaal van dienst zijn. Wilt u een mooie en smaakvolle laminaatvloer voor een betaalbare prijs? Voor de bezoekers van het Laminaatpaleis hebben we regelmatig laminaat in de aanbieding.

Door deze hoge extra kortingen word uw bezoek natuurlijk nog leuker, maar sowieso is een bezoek aan onze showroom interessant. Want voor laminaat Bennekom hanteren we gewoon altijd vaste lage prijzen. Bij onze showroom bent u van harte welkom en de koffie wordt vers gezet. Kom gerust vrijblijvend langs en overtuig uzelf.

Makkelijk betalen
Uitstekende legservice
Mooie showroom
Voordelig laminaat

Trendsetter in laminaat

Innovaties en ontwikkelingen op het gebied van vloeren worden door onze laminaatwinkel op de voet gevolgd. Regelmatig bezoeken onze experts vakbeurzen en seminars in binnen- en buitenland. Hierdoor zijn we altijd volledig op de hoogte van de modernste verwerking, techniek en verbeteringen van laminaat. Ook als het gaat om moderne kleuren en trends in wonen zijn we zeer actief. Onze inkoopafdeling volgt de laatste mode op de voet. Hierdoor staan wij in geheel Nederland bekend als de trendsetter op het gebied van laminaat. Wij bieden Nederlandse en buitenlandse topmerken laminaat dan ook vaak als eerste aan. Door onze trouwe klantenkring kunnen we altijd groot inkopen. Daarom bieden we ons laminaat uiteraard aan voor zeer concurrerende prijzen. Precies zoals de liefhebbers van laminaat Bennekom en omgeving van ons gewend zijn. Bent u benieuwd naar onze nieuwe collectie laminaat en PVC? Bij het Laminaatpaleis in Ede kunt u uw hart ophalen.OFFERTE NODIG?
Kom langs in onze showroom!

0318 – 307850

Natuurgetrouw en gedetailleerd laminaat

Sinds de uitvinding van laminaat in 1977 is er veel verbeterd. Dat is wat ons betreft een positieve ontwikkeling en daar staan we ook helemaal achter. Wilt u hier meer over weten en leren hoe u goed laminaat gemakkelijk kunt herkennen? Het Laminaatpaleis Ede geeft u graag informatie waar u iets aan heeft. Mooi en vooral hoogwaardig laminaat is namelijk niet of nauwelijks te onderscheiden van echt hout of natuursteen. De groeven, nerven en knoesten van met hout-print bedrukt laminaat moet u duidelijk kunnen zien. Ook de fotoprints van laminaatsoorten uitgevoerd in steenmotief behoren natuurgetrouw en gedetailleerd te zijn. Om dit natuurgetrouwe effect nog te versterken hebben topmerken laminaatvloeren ook altijd een structuur.

Met structuur op laminaat hout of tegel laminaat bedoelt men reliëf oftewel diepte. Deze structuur kunt u zelf gemakkelijk voelen als u met uw hand over het laminaat wrijft. Wilt u persoonlijk zien en voelen wat we bedoelen? Kom gerust een kijkje nemen naar onze hoge kwaliteit laminaat Bennekom. U hoeft geen afspraak te maken en kunt gewoon bij onze showroom langskomen.

Makkelijk betalen
Uitstekende legservice
Mooie showroom
Voordelig laminaat

Laminaat of echt hout?

Vaak krijgen we in het Laminaatpaleis Ede deze vraag van onze klanten te horen. Wilt u ook weten wat de verschillen zijn tussen vloeren van laminaat en vloeren van echt hout? Daarover kunnen wij u uiteraard meer vertellen. De voordelen van laminaatvloeren vergeleken met vloeren van natuurlijke materialen zijn namelijk talrijk. U kunt hierbij denken aan de uitgebreide keuze in kleuren en tinten. Groen, blauw of roze hout bestaat nu eenmaal niet. Sprekende fantasiekleuren die prachtig uitkomen met een authentieke houtnerf zijn alleen met laminaat te bereiken. Hierdoor kunt u bijna oneindig combineren. Wilt u een ruimte laten voorzien van een heel aparte laminaatvloer? Door het oogstrelend en glanzend effect creëert u zo een echte blikvanger in uw woonkamer of kantoor. Ook de lange levensduur van laminaat is uiteraard voor veel van onze klanten een belangrijk pluspunt. Maar er zijn nog meer voordelen aan laminaat. Laminaat kunt u bij ons namelijk kopen voor een betaalbaar bedrag. Vorstelijk wonen en absolute kwaliteit zijn bij het Laminaatpaleis in Ede gegarandeerd.

Bezoek onze showroom

Lorentzstraat 3A, 6716 AD EDE

Laminaat en onderhoud

Wilt u laminaat kopen? Laminaat blijft vele jaren goed, zonder extra onderhoud. Alleen schoonmaken is voldoende om langdurig te genieten van uw prachtige vloer. Heeft u bij ons een prachtige vloer uitgezocht en is uw laminaat eenmaal gelegd? Dan hoeft uw laminaatvloer niet geschuurd of geverfd te worden. Ook waxen of inwrijven met olie is voor een laminaatvloer niet nodig. Door de sterke en slijtbestendige toplaag van hoogwaardig kunststof is laminaat volledig onderhoudsvrij. Bovendien is deze toplaag goed voor een jarenlange bescherming en glans van uw vloer. Hierdoor lijkt uw vloer altijd als nieuw. Wilt u meer weten over laminaatsoorten of de kosten laten berekenen voor uw vloeroppervlakte? De experts van het Laminaatpaleis Ede zijn u graag van dienst.

Wij helpen u graag!

Ontvang persoonlijk advies
Wij helpen u graag met uw bestelling

Laminaatpaleis showroom
Laminaatpaleis showroom
Laminaatpaleis showroom
Laminaatpaleis showroom

Showroom

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
Wij zijn bereikbaar van di t/m do 10:00 tot 18:00 uur, vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur en za van 09:00 tot 17:00.

Plan showroom bezoek in