Laminaat Arnhem - Laminaat voor een betaalbare prijs
Bezoek de 500m² showroom in Ede!

Laminaat Arnhem

Bent u op zoek naar Laminaat Arnhem? Op nog geen 20 kilometer afstand vindt u het Laminaatpaleis. Wij zijn al ruim 30 jaar de bekendste aanbieder van laminaatvloeren, PVC vloeren en afwerkingsmaterialen in de regio Gelderland. En daar zijn wij ook best een beetje trots op. In onze moderne showroom kunnen we u dan ook een ruime keuze bieden. Bovendien hebben wij de meeste vloeren ook op voorraad. U kunt dus uw perfecte laminaatvloer ook gelijk mee naar huis nemen. Heeft u al eerder een laminaatvloer bij ons gekocht of gaat u voor de eerste keer bij ons op bezoek komen? Naast het geven van eerlijk advies op maat, schenken wij graag een bakje koffie voor u in. Wij nemen de tijd voor onze vaste en nieuwe klanten en onze laminaatexperts weten alles van onze producten. Heeft u vragen of wilt u graag een deskundig advies op maat?

Laminaat kopen? Al uw vragen kunt u voorleggen aan onze vriendelijke medewerkers. Wilt u gezellig rondkijken in het Laminaatpaleis Ede. Dat kan uiteraard altijd.

Showroom laminaat
Professionele legservice
Voordelig laminaat
Tevredenheidsgarantie
U bent in onze laminaat showroom van harte welkom.

U mag trouwens ook met vrienden of familie langskomen want ons assortiment is bijzonder omvangrijk en afwisselend. Wij hebben goedkoop laminaat maar ook heel exclusieve vloersoorten. Bovendien volgen we de laatste internationale trends op het gebied van lifestyle. Zodat wij onze klanten altijd de nieuwste vloeren kunnen aanbieden. Voor echte mooie PVC vloeren en een ruime keuze in laminaat Arnhem is nog geen 30 minuten rijden. U bent er zo en u bent van harte uitgenodigd.

Laminaat Arnhem kleuren en stijlen

De tijd dat laminaat bestond uit twee kleuren is gelukkig allang voorbij. Vandaag de dag is de keuze qua formaten laminaat maar ook kleuren, contrasten en stijlen bijna onbeperkt. Gaat u voor donker eiken of bent u meer een liefhebber van lichte kleuren? Bij het Laminaatpaleis in Ede hebben wij eiken laminaat in alle tinten. Heeft u een voorkeur voor het moderne en populaire whitewash? Deze populaire en trendy kleur is bij ons Laminaatpaleis in Ede zelfs in meerdere laminaat formaten verkrijgbaar. Wij verkopen namelijk alle moderne tinten in XXL laminaat maar ook in brede- en tegelvorm. Hierdoor kunt u bij ons altijd de mooiste en de meest economische vloer vinden. Passend bij uw interieur en vloeroppervlakte.

OFFERTE NODIG?
Kom langs in onze showroom!

0318 – 307850

Laminaat uitzoeken in Arnhem

Om een mooi effect te krijgen en het maximale uit uw laminaatvloer te halen is het oppervlakte van uw woning of bedrijfsruimte belangrijk. Een vol laminaat, met veel contrasten en tinten kan in een grote ruimte een echte blikvanger zijn. Bent u gecharmeerd van de klasse en uitstraling van natuurlijke hout effecten? Ook dan wordt u door onze laminaatexperts professioneel geadviseerd. Nerf en schaduw doen het bijvoorbeeld prima in grote maar ook in kleinere ruimtes. Wilt u er zeker van zijn dat uw mooie meubels combineren met uw keuze in laminaat? U kunt van ons gewoon een proefstukje mee naar huis krijgen. Thuis kunt u dan op uw gemak bekijken of de kleur en het effect aan uw verwachting voldoen. In het Laminaatpaleis Ede houden wij van tevreden klanten en mooie laminaatvloeren.

Showroom laminaat
Professionele legservice
Voordelig laminaat
Tevredenheidsgarantie

Laminaat kopen voor een betaalbare prijs in Arnhem

Heeft u een kleinere ruimte waarvoor u vanuit Arnhem laminaat hout of tegel laminaat komt uitzoeken? Dan loont een bezoekje aan het Laminaatpaleis Ede zeker de moeite. Want wilt u een kleine hoeveelheid laminaat kopen dan hebben wij vaak zeer mooie aanbiedingen in onze showroom. Ook voor kleine oppervlaktes zoals een slaapkamer, een gang of een werkkamer kunt u bij zeker slagen. Wij komen regelmatig met een nieuwe collectie en als er kleinere partijen over zijn zetten we die voor onze bezoekers in de aanbieding. Hierbij hebben we het over een echte laminaat aanbieding, want onze kortingen kunnen zomaar oplopen. Wij geven onze vaste en nieuwe klanten kortingen tot wel 70 %. Omdat het over kleine partijen gaat adverteren we deze bijzondere laminaat aanbieding niet. Onze klanten voor laminaat Arnhem weten dat wij een bezoek aan onze winkel altijd aantrekkelijk maken.

We bieden altijd hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Bezoek onze showroom

Lorentzstraat 3A, 6716 AD EDE

Laminaat kopen met garantie dichtbij Arnhem

Wij maken in Ede geen grappen over laminaatvloeren. Althans, niet waar het de garantie betreft. Wij geloven bij het Laminaatpaleis namelijk in betaalbare kwaliteit en dat krijgt u van ons dan ook zwart op wit. Onze laminaatvloeren en ook onze pvc vloeren krijgen een ruime garantie mee. Bent u een liefhebber van kwaliteit laminaat Arnhem en komt u uit de regio? Dan kunt u met het Laminaatpaleis in Ede rustig zaken doen. Al onze prachtige laminaatvloeren worden verkocht met minimaal 10 jaar fabrieksgarantie. Dit geldt uiteraard ook voor goedkoop laminaat en bovendien voor al onze speciale aanbiedingen. Wilt u een mooie vloer uitzoeken, kopen en gelijk meenemen? Wilt u bovendien hoge kwaliteit vloeren met een lange levensduur? Dan bent u, bij deze, uitgenodigd voor een persoonlijk bezoek.

Wij helpen u graag!

Ontvang persoonlijk advies
Wij helpen u graag met uw bestelling

Laminaatpaleis showroom
Laminaatpaleis showroom
Laminaatpaleis showroom
Laminaatpaleis showroom

Showroom

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
Wij zijn bereikbaar van di t/m do 10:00 tot 18:00 uur, vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur en za van 09:00 tot 17:00.

Plan showroom bezoek in